AURINKOSÄHKÖÄ MÖKILLE JA SAARISTOON

Suunnittelemme projektit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti kaikkiin olosuhteisiin.

Toteutamme asennukset ja järjestelmät sovitun aikataulun mukaisesti.

Palvelemme asiakkaita aina ja kaikenlaisissa kysymyksissä.

Sähköistämme mökkejä aurinkosähköllä

Suunnittelemme ja toteutamme aurinkosähköjärjestelmiä kesämökkeihin, huviloihin, vapaa-ajan asuntoihin, loma-asuntoihin, mökkikyliin. Teemme myös täysin omavaraisia aurinkosähköjärjestelmiä sähköverkon ulkopuolella oleviin eli niin kutsuttuihin off grid -kohteisiin. Meillä on ammattitaitoa ja kalustoa toimia esimerkiksi ulkosaariston vaikeissa olosuhteissa.

Olipa kyseessä ympärivuotisessa käytössä oleva vapaa-ajan asunto tai kausikäytössä oleva kesämökki, voi energiajärjestelmillämme pienentää sähkölaskua tai tuottaa omavaraisesti kaiken tarvittavan sähkön. Aurinkosähkö on luonnollinen valinta lähellä luontoa!

Aurinkoenergiajärjestelmämme ovat pitkäikäisiä. Käytämme laadukkaita komponentteja, joista toteutamme mahdollisimman toimintavarman järjestelmän. Siksi aurinkoenergiajärjestelmämme eivät juurikaan vaadi huoltoa. Jos huoltotarvetta kuitenkin ilmenee, toteutamme kaikki tarvittavat ylläpito- ja huoltotyöt sekä meidän asentamiimme että myös toisten yritysten asentamiin järjestelmiin. Voimme lisäksi laajentaa ja päivittää jo olemassaolevia järjestelmiä.

Kokonaisvaltaista palvelua kaikkialla saaristossa

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua alkaen projektin suunnittelusta järjestelmän asennukseen ja asiakkaan neuvontaan. Toteutamme järjestelmät vapaa-ajan asuntoihin ja saaristokohteisiin sovitun aikataulun mukaisesti töpseli seinään -periaatteella. Teemme aurinkosähkön käyttöönotosta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Opastamme asiakasta järjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Kerromme laitteiden turvallisesta ja oikeasta käytöstä sekä talvea edeltävistä hoitotoimista. Aurinkoenergiajärjestelmästä voidaan tehdä myös etävalvottava ja -ohjattava. Etäyhteyttä on helppo käyttää. Etäyhteydellä asiakas voi joko itse tarkistaa ja ohjata järjestelmää tai sopimuksen mukaisesti myös me voimme hoitaa tämän. Etäyhteyden avulla voi ehkäistä ennenaikaista järjestelmän heikkenemistä tai rikkoutumista, mutta etäyhteys mahdollistaa myös saapumisen valmiiksi lämmitettyyn mökkiin.

Aurinkosähköä mökkisi tarpeisiin

Suunnittelutyömme lähtee aina asiakkaan toiveista ja tarpeista. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme räätälöidä ja mitoittaa aurinkosähköjärjestelmämme vastaamaan asiakkaamme mökin tai loma-ajan asunnon tarvetta haastavissakin olosuhteissa.

Pystymme yhdistämään erilaisia energiantuotantomuotoja sekä toteuttamaan automaattisesti toimivia järjestelmiä. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, jotka kattavat niin mökin lämmityksen, meriveden puhdistuksen juomavedeksi kuin myös muiden sähkölaitteiden käytön. Uusiutuvan energian järjestelmämme on myös mahdollista toteuttaa yhteishankkeena usean kiinteistön kesken. Esimerkiksi järjestelmien toimitus- ja rahtikuluja saareen voi pienentää yhdistämällä järjestelmien osto- ja asennusajankohdat mökkinaapurien kanssa.

Kokonaisvaltaista palvelua mökkien sähköistykseen.

Luonnonvirta toteuttaa kesämökkien sähköistykset myös saariston haastavissa olosuhteisissa.

Ota yhteyttä

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE