MITTATILAUSJÄRJESTELMÄT JA TUOTEKEHITYSPROJEKTIT

Suunnittelemme ja ideoimme asiakkaiden kanssa monen tyyppisiä projekteja, jotka vaativat räätälöityjä ratkaisuja sekä mittatilauksena valmistettuja tuotteita ja komponentteja.

Pystymme toimittamaan pienempiä ja suurempia kokonaisuuksia automaattisista energiajärjestelmistä aina teräsrakennemoduuleihin. Meillä on hyvä yhteistyöverkosto, jonka avulla saamme toteutettua isommatkin kokonaisuudet.

Toteutamme projekteja vaikeissakin olosuhteissa ammattitaidolla niin, että järjestelmät kestävät vaativankin rasituksen.

Onko mielessäsi kytenyt jokin idea tai visio mikä pitäisi toteuttaa. Otamme innolla vastaan lennokkaimmatkin ajatukset.

Toteutamme energiaratkaisuja ja seurantajärjestelmiä mittatilauksena erikoiskohteisiin. Energiajärjestelmät voivat olla myös liikkuvia yksiköitä esim. konteissa, autoissa tai avomerellä. Rakennamme kokonaisuuksia, joita on mahdollisuus ohjata ja valvoa etänä, räätälöityjä toimintoja valvontatietojen mukaan. Pystymme rakentamaan energiajärjestelmiä vaikeasti saavutettaviin kohteisiin, joissa energiansaanti on oltava keskeytyksetöntä ja varmaa.

Tyylikäs kokonaisuus autoon

Suunnittelemme ja rakennamme sähköjärjestelmiä ajoneuvoihin. Ajoneuvon sähköjärjestelmä voidaan toteuttaa niin, että sähköt toimivat omavaraisesti kaikissa olosuhteissa riippumatta sijainnista. Ajoneuvossa tuotettavaa sähköä voi hyödyntää esimerkiksi kun tehdään rakennus- ja asennystöitä maasto-olosuhteissa, tai varikkotoiminnassa motorhome-olosuhteissa ja matkailuajoneuvossa yövyttäessä. Energia- ja sähköjärjestelmää rakennettaessa toteutamme esimerkiksi järjestelmän komponenttien asennukset sekä laitteiden asennuslaatikoiden ja kiinnitysjärjestelmien valmistukset mittatilauksena. Lähtökohtamme on aina tehdä toimiva, luotettava ja tyylikäs kokonaisuus.

 • Matkailuajoneuvot
 • Asennusautot
 • Pakettiautot
 • Erikoisajoneuvot
 • Motorhome-linja-autot ja -rekat
 • Hevoskuljetusautot

Otamme innolla vastaan lennokkaimmatkin ajatukset.

Toteutamme energiaratkaisuja ja seurantajärjestelmiä mittatilauksena erikoiskohteisiin.

Ota yhteyttä

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 50 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE