MAATILAT JA PUUTARHAT

Suunnittelemme erityyppiset energiaratkaisut maatalouden tarpeisiin.

Räätälöimme järjestelmän komponentit aina kohteen mukaan.

Toteutamme projektit niin, että järjestelmät palvelevat vuosikymmeniä eteenpäin.

Aurinkoenergialla säästöjä maatilan tai puutarhan sähkölaskuun

Maatilat ja puutarhat kuluttavat paljon sähköä, minkä vuoksi aurinkoenergialla saavutetaan tällaisissa kohteissa mittavia säästöjä. Monilla näiden alojen toimijoilla sähkönkulutus on suurimmillaan kesäaikaan, jolloin on aurinkosähköjärjestelmien tuottoisin ajanjakso. Tämä tekee aurinkoenergiasta maatiloille ja puutarhoille erittäin kannattavan investoinnin. Lisäksi maatilat voivat hakea aurinkoenergiajärjestelmän toteutukseen ELY-keskuksen myöntämää 40 %:n investointitukea. Käytämme laadukkaita komponentteja, joten aurinkopaneelijärjestelmämme eivät juuri vaadi huoltoa ja niiden kustannukset ovat takaisinmaksun jälkeen hyvin pienet. Yleensä maatalouskohteet saavat maksettua järjestelmän kustannukset 6–12 vuodessa. Aurinkosähkö on luonteva energiamuoto maatiloille ja puutarhoihin, sillä niissä on yleensä runsaasti kattopinta-alaa, jonne paneelit voidaan asentaa. Järjestelmämme tuottavat sähköä kymmeniä vuosia helposti ja puhtaasti: ilman päästöjä, ilman liikkuvia osia, ilman melua ja ilman suuria huoltotoimia.

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmiä maatalouden moniin tarpeisiin

Teemme erilaisia aurinkoenergian ja muiden uusiutuvien energiamuotojen järjestelmäkokonaisuuksia maatalouden tarpeisiin. Meillä on kattava alan tuntemus, jonka ansiosta osaamme suunnitella ja mitoittaa järjestelmämme asiakkaamme käyttökohteisiin. Maatiloilla paljon energiaa kuluttavat esimerkiksi kotieläintilojen automaatio, rehun käsittely ja ruokinta, maitotilojen maidon jäähdytys, veden lämmitys ja automaattilypsy, siipikarjatilojen ilmanvaihto, sikatilojen lämpöpumput ja ilmanvaihto, lihakarjatilojen vasikkakasvattamon veden lämmittäminen, marjatilojen kylmälaitteet sekä yleisesti kaikenlaiset automaation sovellukset.

Aurinkosähköstä puhdasta ruokaa puutarhasta

Monille puutarhoille ekologiset arvot ovat tärkeitä, ja päästötön aurinkoenergia tukee tätä arvomaailmaa. Erityisesti luomutiloille aurinkosähkö on mainio keino jatkaa alkutuotannosta alkanutta ruuantuotannon ekologista ketjua. Päästöttömällä aurinkoenergialla voidaan tuottaa puhdasta ruokaa sekä pienentää sähkölaskua. Puutarhoissa paljon energiaa kuluttavat esimerkiksi ilmanvaihto ja -ohjaus, automaatio ja sen valvonta, sadetus- ja kastelujärjestelmät, valaiseminen, lämmittäminen sekä kylmälaitteet.

Kokonaisvaltaista palvelua maatiloille ja puutarhoihin

Suunnittelemme ja asennamme erilaisia aurinkopaneeliratkaisuja rakennusten katoille ja maatelineisiin. Suunnittelemme ja rakennamme myös automaatiojärjestelmiä ohjaamaan aurinkoenergiaa, laitteistoja, järjestelmiä ja kokonaisuuksia, joissa aurinkoenergialla tuotettu sähkö ohjataan johonkin tiettyyn tarpeeseen tai laitteistoon. Toteutamme myös maatalouden tarpeisiin soveltuvat varavoimaratkaisut sekä yhdistetyt varavoima-aurinkosähköjärjestelmät.

Aurinkoenergiajärjestelmiemme käyttöikä on noin 30 vuotta. Käytämme laadukkaita komponentteja, joista toteutamme mahdollisimman toimintavarman järjestelmän. Siksi aurinkopaneelijärjestelmämme eivät juuri vaadi huoltoa. Jos huoltotarvetta kuitenkin ilmenee, toteutamme kaikki tarvittavat ylläpito- ja huoltotyöt sekä meidän asentamiimme että myös toisten yritysten asentamiin järjestelmiin. Voimme lisäksi laajentaa ja päivittää jo olemassaolevia järjestelmiä.

Uusiutuvaa energiaa maatiloille

Suunnittelemme ja asennamme erilaisia aurinkopaneeliratkaisuja katoille, maatelineisiin sekä erityyppisiin paikkoihin, joissa vaaditaan mittatilaustyönä suunniteltuja ratkaisuja ja komponentteja.

Ota yhteyttä

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE