Kärpijoentie 81
21420 Lieto

Toimitusjohtajan kynästä: Vihreän energian puolesta – yli 15 vuoden kokemuksella

Yli viisitoista vuotta on vierähtänyt siitä, kun tutustuin aurinkoenergian valoisaan maailmaan. Uusiutuvan energian arvostus ja kysyntä ovat kasvaneet merkittävästi urani alkuvuosista. Samalla on entistä vahvemmin kypsynyt myös oma haluni antaa panokseni energiateknologian kehittämiselle sekä uusiutuvan energian hyödyntämiselle.

Tästä halusta syntyi myös Luonnonvirta – arvojeni näköinen yritys.  Panostuksemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme tyytyväisyyteen varmistavat hyvän laadun palveluillemme. Toinen palveluidemme kulmakivistä muodostuu avoimuudesta ja rehellisyydestä. Emme halua myydä vain myymisen ilosta! Mikäli huomaamme, että asiakkaamme ei kannata hankkia jotakin tiettyä tuotetta tai järjestelmää, kerromme tämän hänelle perusteluineen – rehellisesti ja selkeästi.

Luonnonvirran tarina alkoi saaristosta. Haastavien olosuhteiden kohteissa oli suuri tarve ammattitaitoiselle asennuspalvelulle. Saaristossa sijaitsevissa vapaa-ajan asunnoissa halutaan viettää yhä enemmän aikaa. Vapaa-ajan asunnoissa ei enää pelkästään lomailla, vaan niissä vietetään myös arkea ja näin ollen työt tehdään saaressa etänä. Tällainen suurempi ja monipuolisempi loma-asunnon käyttö vaatii myös energiaratkaisuilta aiempaa suurempaa ja laajempaa käytettävyyttä ja kapasiteettia. Näiden pohjalta lähdimme kehittämään palvelukokonaisuuttamme asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme kohteen huomioon ottavan suunnittelun, laitehankinnat ja asennukset sekä käyttöönotto-opastuksen. Tällä kokonaisvaltaisella palvelukonseptilla on ollut kysyntää laajemminkin, kun toimimme esimerkiksi yritysten sekä kiinteistöjen sähkö- ja energiajärjestelmien toimittajana. 

Tiimimme on kasvanut Luonnonvirran matkalla. Nyt ammattilaisjoukossamme on monipuolinen ryhmä osaajia niin sähköasennuksiin ja automaatiojärjestelmiin kuin myös tuotekehitykseen sekä Luonnonvirran eteenpäin johtamiseen. 
Osaavalla ja motivoituneella tiimillämme haluamme ennen kaikkea toimia pitkäjänteisesti ja olla mukana jatkuvassa kehityksessä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina toimivat energiaratkaisut.

Aurinkoisin terveisin,

Heikki Hämäläinen
Luonnonvirran toimitusjohtaja

Varaa konsultaatio / Ota yhteyttä

Luonnonvirta Oy

Heikki Hämäläinen
Toimitusjohtaja

heikki@luonnonvirta.fi
044 0352 463

Henrik Holppi
Projektinhallinta

henrik@luonnonvirta.fi
045 2678 600

Sauli Jankari
Asennukset

sauli@luonnonvirta.fi

Aleksi Vainio
Asennukset

aleksi@luonnonvirta.fi

Annika Hämäläinen
Oheisrakenteet

annika@luonnonvirta.fi
040 8363 110

Antti Hankomäki
Myynti

antti@luonnonvirta.fi
050 4133 240

Timo Hankomäki
Myynti

timo@luonnonvirta.fi