YRITYKSET JA TEOLLISUUS

Suunnittelemme energiaratkaisut kaikenkokoisiin yrityksiin.

Räätälöimme kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan.

Toteutamme järjestelmiä, jotka palvelevat vuosikymmenten ajan.

Aurinkoenergia yrityksen sijoituskohteena

Yrityksille ja teollisuudelle aurinkoenergia on tuottava sijoituskohde, sillä sähkön hinta on jatkuvassa nousussa. Kun ostettavan sähkön kokonaishinta kohoaa, kasvaa samalla aurinkosähköjärjestelmän taloudellinen hyöty. Mitä suurempaa yrityksen tai liikekiinteistön sähkönkulutus on, sitä suurempia ovat myös aurinkoenergialla saavutetut säästöt. Aurinkoenergia on yritykselle riskitön ja erittäin kannattava sijoitus, sillä se antaa 7–13 %:n tuoton sijoitetulle pääomalle. Koska aurinkovoimalaitos on toimintavarma ja melko huoltovapaa järjestelmä, sen lisäkustannukset alkusijoituksen jälkeen ovat hyvin pienet. Yritykseen hankitun aurinkosähkölaitoksen käyttöikä on 30+ vuotta ja takaisinmaksuaika keskimäärin 5–10 vuotta. Aurinkoenergian käyttöönoton kustannuksiin voi hakea Business Finlandin myöntämää investointitukea.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tyypillisiä aurinkoenergiajärjestelmiemme asennuskohteita ovat valmistavan teollisuuden kiinteistöt sekä kauppa- ja elintarviketeollisuuden tilat, joissa on paljon kylmälaitteita. Olemme kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, eli vastaamme aurinkoenergiajärjestelmiemme suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta alusta loppuun saakka. Teemme aurinkoenergiajärjestelmän hankkimisen asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi: hinnoittelemme tuotteet ja työn selkeästi, käymme läpi projektin eri vaiheet ja sovimme asiakkaan kanssa asennusten aikataulutukset. Projektin toteutus lähtee aina asiakasyrityksemme yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. Selvitämme asiakkaamme sähkönkulutukselle sopivimmat vaihtoehdot. Meillä on monipuolista kokemusta yritys- ja teollisuusalalta, joten osaamme hahmottaa haastavienkin kohteiden laitetarpeet.


Mahdollisuuksia ja huoletonta sähköntuotantoa yrityksellesi

Aurinkopaneelit voidaan sijoittaa monipuolisesti esimerkiksi kiinteistön katto- ja seinäpinnoille tai erillisille maatelineille. Aurinkopaneeleiden sijoittelua määriteltäessä otamme huomioon rakennusten yhtenäisen katto- ja seinäpinta-alan määrän, ilmansuunnat, kattojen kallistuskulmat ja mahdollisuudet auringon esteettömälle paistamiselle. Aurinkopaneelit voidaan myös asentaa maahan asennettavaan telineeseen. Näin saadaan optimoitua paneeleiden asettelu suhteessa auringon säteilyyn kohteissa, joissa ei ole käytettävää tilaa rakennusten katoilla, mutta on kuitenkin ylimääräistä maapinta-alaa hyödynnettäväksi.

Mikäli yrityksenne hyödyntää jo uusiutuvaa energiaa, meidän kautta on mahdollista laajentaa ja päivittää olemassaolevaa järjestelmää. Lisäksi voimme toteuttaa hybridijärjestelmiä, eli liittää esimerkiksi aurinkoenergiajärjestelmän osaksi muita energiajärjestelmiä. Teknisen osaamisemme ansiosta pystymme toiteuttamaan haastaviakin automatisoituja järjestelmiä yritys- ja teollisuuskäyttöön. Käytämme laadukkaita komponentteja, jotta voimme taata mahdollisimman toimintavarman ja pitkäikäisen järjestelmän. Tästä syystä aurinkopaneelijärjestelmämme eivät juurikaan vaadi huoltoa. Jos huoltotarvetta kuitenkin ilmenee, toteutamme kaikki tarvittavat ylläpito- ja huoltotyöt sekä meidän asentamiimme että myös toisten yritysten asentamiin järjestelmiin. Voimme lisäksi laajentaa ja päivittää jo olemassaolevia järjestelmiä.

Kumppaniksi kehitys- tai tutkimushankkeeseen

Olemme myös mukana erilaisissa kehitysprojekteissa, joissa kehitetään uusiutuvien energiamuotojen yhteiskäyttöä. Haluamme jatkossakin osallistua uusituvan energian kehitys- ja tutkimushankkeisiin, joten kysy rohkeasti meitä mukaan projektiisi.

Ota yhteyttä

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE